vrijdag 7 februari 2014

Bodieboost Update 1


Ik liet al eerder weten dat ik opnieuw begonnen ben met het bodieboost dieet van Charlotte Willems. Iedere week zal ik een update online zetten waarin ik jullie vertel hoe het dieet bevalt of het te doen is, wat ik eet en natuurlijk hoeveel ik ben afgevallen! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!


Hoe ging het deze week?
Eigenlijk ging het beter dan dat ik zelf had verwacht. Ik ben iemand die nog wel eens last heeft van ‘vreetbuien’. Ik bunker gerust een zak chips of een hele reep chocolade naar achteren. No problem! Maar deze week had ik dat dus totaal niet. Oké, ik heb hier en daar wel wat gesjoemeld. Opeens vlogen er een paar chipjes of wat snoepjes zomaar in mijn mond, maar gelukkig bleef het daar ook bij. Woensdag en donderdag zijn de enige twee dagen dat ik niet gesnoept hebt, dus ik boek vooruitgang!

Naast de vreetbuien heb ik nog een ander probleem, namelijk het avondeten. Ik eet veel maar dan ook veels te veel avondeten. Ik schep net zoveel eten op als een mannelijke topsporter na een workout. Te veel dus! Maar deze week heb ik me netjes aan de regels gehouden, door slechts één keer op te scheppen. En ondanks dat ik maar één keer opschepte, zat ik nog steeds vol na het avondeten. Geweldig toch? 


Wat waren mijn jokers en hoe zit het met de wijntjes?
Uhm, nou omdat ik zoveel had gesjoemeld, heb ik de jokers maar even gelaten voor wat ze waren. Volgende keer beter! Ik heb me wel gehouden aan het maximaal aantal wijntjes. In dit geval was dat dus rosé. Vrijdag vierde mijn lieve vriendin René haar verjaardag en dat vond ik een goede gelegenheid om maar eens wat alcohol te gaan nuttigen.
Hoeveel ben ik afgevallen?
Eerst wil ik wel vertellen dat ik in principe al een gezond gewicht heb. Wel iets aan de hogere kant maar het is nog gewoon een prima en een gezond gewicht. Ik realiseer me dus ook dat ik niet in één week opeens 1 kilo zal afvallen. Naast dat het onrealistisch is, lijkt het gelet op mijn eigen lichaam ook niet heel gezond om opeens veel af te vallen. Maar de vraag is en blijft toch hoeveel kilootjes zijn eraf? Ik ben precies 0.8 kilo afgevallen. Niet slecht voor de eerste week! Zelf had ik nooit gedacht dat ik zoveel zou kunnen afvallen in één week. Hopelijk kan ik deze lijn voortzetten naar de rest van de weken. 


Wat ga ik komende week eten?
Ochtend
Tussendoor
Middag
Tussendoor
Avond
Tussendoor
Brinta
Appel
Boterham Pindakaas + Tomaatjes
Vanille Vla
Wisselend
Mandarijnen

1 opmerking:

  1. Mij lijkt het best lastig om je eraan te houden, maar je bent goed bezig zeg! Heel veel succes nog :D

    BeantwoordenVerwijderen