donderdag 27 februari 2014

For the First Time: Wenkbrauwen Epileren

Wenkbrauwen! Je hebt ze in allerlei vormen en kleuren. Op veel blogs heb ik gemerkt dat veel meiden er toch heel erg mee  bezig zijn. Logisch, want mooie wenkbrauwen doen toch net even iets extra´s voor je gezicht.  De laatste weken begon ik al een beetje te twijfelen, moet ik mijn wenkbrauwen nu wel epileren of niet? En zo ja, ga ik het dan zelf doen of zal ik het door een specialist laten doen?

Al vanaf jonge leeftijd heb ik vreemde wenkbrauwen. Ze zijn alles behalve gelijk en lichte haartjes worden afgewisseld met donkere haren. Net zoals de meeste blondines hebben mijn wenkbrauwen een assige kleur, waar ik op zich wel tevreden over ben.

Uiteindelijk na vele  denksessies was ik erover uit. Mijn wenkbrauwen zijn toe aan een make-over. En ja hoor, ik stond voor de spiegel met mijn pincet. Op internet had ik al allerlei artikelen gelezen over hoe je het best je wenkbrauwen kon epileren dus ik was er klaar voor. Of nee toch niet. Het lukte me gewoon niet. Mijn wenkbrauwen voldeden niet aan de standaard wenkbrauwen volgens de plaatjes. Dus uiteindelijk besloot ik maar om een afspraak te maken bij de schoonheidsspecialist.

Op dinsdag 25 februari om 14.00 was het zo ver, mijn wenkbrauwen zouden een mooier leven gaan krijgen. Helaas moest ook de schoonheidsspecialiste toegeven dat ik moeilijke wenkbrauwen had. Ze gaf aan dat het voor deze sessie het beste was om mijn natuurlijke wenkbrauwvorm te behouden. In deze sessie zouden dus alleen de overtollige haartjes weg worden gehaald. De specialiste is bijna 25 minuten bezig geweest en ik had gelukkig amper last van pijn of tranende ogen. Dus het viel me allemaal hartstikke mee.


 Achteraf gezien ben ik zeker blij dat ik het gedaan heb. Ik heb uiteindelijk acht euro betaald voor het epileren, wat op zich niet heel duur is. Mijn wenkbrauwen zien er mooier en netter uit en ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Epileren jullie ook je wenkbrauwen? Zo ja, epileer je ze zelf of laat je het door iemand doen?

0 reacties:

Een reactie posten